Stúdiónk gyermekeket és felnőtteket körültekintően készít fel arra, hogy megrendelőink mindenkori igényének megfelelően modelljeink a ruhabemutatók(szalon bemutató, táncos show stb.), fotózások(divat, reklám, katalógus stb.), filmezések(reklám, videoklipp, játékfilm, műsorvezetés stb.) minden ágában feladataikat színvonalasan elláthassák. Elméleti és gyakorlati tantárgyak(mint pl. tánc, jazzbalett, színpadi mozgás, színészmesterség, előadó-művészeti alapok, filmezés elmélet és gyakorlat, fotózás elmélet és gyakorlat, smink, személyes stílus kialakítása, táplálkozás és életmód ismeretek, szerződéskötési szakmai ismeretek stb.) segítik a kezdő gyermek illetve felnőtt modelleket magabiztosságuk, tehetségük kibontására és kipróbálására. Megrendelőink, illetve az iskolával együttműködő gyermek és felnőtt bel- és külföldi ügynökségek megrendelői már a felkészítés időszakában lehetőséget nyújtanak modelljeink számára, hogy munkát vállaljanak, szereplőválogatásokon, fotózásokon, filmezéseken vegyenek részt.

Eddigi tanáraink

BARONITS GÁBOR Szinész – előadóművészeti alapok
SZILVÁSI ENDRE Riporter – Média kommunikáció
RAJNAI LÁSZLÓ Rendező, koreográfus – pantomim, koreográfiater
TÓTH JOLÁN Tanár – kommunikáció
R. KÁRPÁTI PÉTER Szinész – filmezés elmélet
BARABÁS ÉVI Műsorvezető RTL Klub – Eloadóművészeti alapok
PÁSZTI ERIKA Az RTL Klub munkatársa – Casting ismeretek
KIRÁLY GABI Stylist – személyes stílus kialakítása
SOMOGYI BARBARA Stylist – személyes stílus kialakítása
SZÉPLIGETI ÁGNES Stylist – divattervező
PAPP ETA Sminkmester
TŐRÖS JUDIT Smink
BAKSA JUDIT Smink
HIRTH ILDIKÓ Szinkrontanár
REZVÁN NIKOLETT Táncos – tánc
PINTÉR KATA Táncos – tánc
HOLLÓ RÓBERT Fotós – fotózás
TALLÓS RITA Szinész – eloadóművészeti alapok
JESSI LIBICK Fotós /LONDON/ – fotózás
GALLUSZ NIKI Szinész, énekesnő – eloadóművészeti alapok
DR. SÜTŐ ENIKŐ Modell, jogász – színpadi mozgás, szerződéskötési ismeretek, táplálkozás, életmód ismeretek

A modelliskola smink oktatását a Douglas sminkesei biztosítják

Referenciáink:

A teljesség igénye nélül.

Fanta
Stollwerck
Danone
Ariel
Clorox óriásplakátjai és reklámfilmjei
Magyar Államkincstár reklámkampány – az óriásplakátokon, a mozi- és a televíziós
reklámfilmek

Nagy Duett Road Show divatbemutató
Harley-Davidson fesztivál divatbemutató
Corvin Plaza – 24 divatbemutató
Hooligans Motors divatbemutató
Missq divatbemutató
Boat Show (Hungexpo) divatbemutató
Utazás Kiállítás (Hungexpo) divat show
Csupa Nő (Hungexpo) divatbemutató, divat show
Szépligeti Ági divatbemutató
Hecendorfer Tímea divatbemutató
Tildart, londoni ruhatervező divatbemutatói
Barátok közt (filmsorozat, RTL Klub)

Stúdiónkban modelljeink már a képzés alatt is részt vehetnek szereplőválogatásokon, fotózásokon, filmforgatásokon. Az elmúlt években – termékeik reklámozásához – a nálunk végzett modellek közül választott szereplőt például a The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta), a Pepsi, a Stollwerck, a Danone, a Procter & Gamble (Ariel), a Clorox, a Volkswagen és a FILA. Modelljeink rendszeresen szerepeltek vagy szerepelnek a TV2, az RTL Klub, az MTV, a Duna TV produkcióiban. Bel- és külföldi reklámügynökségek induló kapányik, bemutatóik szereplőit Stúdiónk modelljeiből jelölik ki. Neves fotóművészek heti- és napilapok címlap- illetve divatfotóihoz modelljeinkből választanak.

Felnőtt divatszínházunk belföldön és külföldön is rendszeresen fellép. Nagysikerű bemutatót tartottunk például Németországban és Svájcban. Itthon, az elmúlt 30 évben, számtalan bemutatót és divatshow-t szerveztünk. Több bevásárlóközpontban rendszeresen mi tartjuk a nyári divatbemutatót, ahogy a Harley Davidson cég táncos divatbemutatóit is kizárólag mi rendezzük. A BNV tavaszi és őszi divatnapjain is rendszeresen jelen vagyunk, valamint a Hungexpo más rendezvényein is fellépünk. Haute Couture bemutatónkat a Gundel Étteremben, az Athrium Hyattben, valamint a Budapesti Történeti Múzeumban tartottuk.

Gyermek divatszínházunk is rendszeres fellépője a különböző rendezvényeknek, különösen nyáron, amikor akár napi három előadást is tartunk.

Modelljeink a képzés végén egy háromórás, koreografált, nagyszínházi divat-show-t adnak elő. A bemutatón részt vesznek a modellszakma és a sajtó – napilapok, magazinok, televíziók – képviselői.

Modellstúdiónk három hónapos kurzusának sikeres elvégzése után mindenki egy oklevelet és 2 DB MODELLPORTFÓLIÓT kap, amelyek koncepciójukban teljesen eltérnek egymástól. A portfólió elkészítésében sminkesek és a WERK AKADÉMIA – Lakatos Márk stylist által tanított – fiatal stylistjai segédkeznek.

//]]>