Kedves Érdeklődők!

Szeptember 10-én 12 órától 16 óráig várunk benneteket modell stúdióm castingjára, melyet a Lurdy Ház Konferencia Központjának 2-es termében tartunk! 6 és 26 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várjuk, ha szeretnéd kipróbálni magad fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, valamint ha szeretnél magabiztosabb lenni a mindennapokban! Remélem találkozunk! (A részvétel regisztrációhoz kötött.)

Regisztrálj most!

Sütő Enikő Modell Stúdió

Modelliskola

Szeretettel köszöntelek Magyarország legrégebbi modellstúdiója, a több, mint 15 éve működő S.E. Super Modell Stúdió nevében.

Stúdiónk gyermekeket és felnőtteket körültekintően készít fel arra, hogy megrendelőink mindenkori igényének megfelelően modelljeink a ruhabemutatók(szalon bemutató, táncos show stb.), fotózások(divat, reklám, katalógus stb.), filmezések(reklám, videoklipp, játékfilm, műsorvezetés stb.) minden ágában feladataikat színvonalasan elláthassák. Elméleti és gyakorlati tantárgyak(mint pl. tánc, jazzbalett, színpadi mozgás, színészmesterség, előadó-művészeti alapok, filmezés elmélet és gyakorlat, fotózás elmélet és gyakorlat, smink, személyes stílus kialakítása, táplálkozás és életmód ismeretek, szerződéskötési szakmai ismeretek stb.) segítik a kezdő gyermek illetve felnőtt modelleket magabiztosságuk, tehetségük kibontására és kipróbálására. Megrendelőink, illetve az iskolával együttműködő gyermek és felnőtt bel- és külföldi ügynökségek megrendelői már a felkészítés időszakában lehetőséget nyújtanak modelljeink számára, hogy munkát vállaljanak, szereplőválogatásokon, fotózásokon, filmezéseken vegyenek részt.

EDDIGI TANÁRAINK

BARONITS GÁBORSzinész - előadóművészeti alapok
SZILVÁSI ENDRERiporter - Média kommunikáció
RAJNAI LÁSZLÓRendező, koreográfus - pantomim, koreográfiater
TÓTH JOLÁNTanár - kommunikáció
R. KÁRPÁTI PÉTERSzinész - filmezés elmélet
BARABÁS ÉVIMűsorvezető RTL Klub - Eloadóművészeti alapok
PÁSZTI ERIKAAz RTL Klub munkatársa - Casting ismeretek
KIRÁLY GABIStylist - személyes stílus kialakítása
SOMOGYI BARBARAStylist - személyes stílus kialakítása
SZÉPLIGETI ÁGNESStylist - divattervező
HUJBER FERENCSzinmuvész - színészmesterség
PAPP ETASminkmester
TŐRÖS JUDITSmink
BAKSA JUDITSmink
HIRTH ILDIKÓSzinkrontanár
REZVÁN NIKOLETTTáncos - tánc
PINTÉR KATATáncos - tánc
HOLLÓ RÓBERTFotós - fotózás
TALLÓS RITASzinész - eloadóművészeti alapok
JESSI LIBICKFotós /LONDON/ - fotózás
GALLUSZ NIKISzinész, énekesnő - eloadóművészeti alapok
DR. SÜTŐ ENIKŐModell, jogász - színpadi mozgás, szerződéskötési ismeretek, táplálkozás, életmód ismeretek
A modelliskola smink oktatását a Douglas sminkesei biztosítják

Az idei év referenciái közül kiemelnénk:

  • Csajfeszt-Corvin Plaza -24 divatbemutató-2014.05.29-06.01.
  • Boat Show- Hungexpo – divatbemutató- 2014.02.13-16
  • Dáridó- tv felvétel-2014.03.
  • Utazás Kiállítás- Hungexpo- divat show-2014.02.27.-03.02.
  • Csupa No- Hungexpo – divatbemutatók, divat show-2013.
  • Hooligans Motors divatbemutató- 2014. június
  • Szépligeti Ági divatbemutató-2014.februar
  • Missq divatbemutató - 2013.december

Az előző évek referenciái

Barátok közt ősszel induló sorozatában iskolánkban most végzett 12 éves lány főszerepet kapott: Pályi Stefánia. A Magyar Államkincstár reklámkampányjának óriásplakátjain, mozi és televíziós reklámfilmjeiben iskolánk májusban végzett hallgatói szerepelnek. 2012 augusztusától a Viva Tv Mayo Chix Divatvilág című műsorának modelljeit is rendszeresen iskolánk biztosítja.Tildart, londoni ruhatervező divatbemutatóin, Szépligeti Ágnes és Hecendorfer Tímea bemutatóin is modelljeinket láthatják.

A teljesség igénye nélkül az utóbbi években Magyarországon készült Fanta, Coca-Cola, Pepsi Cola, Stollwerck, Danone joghurt, Pannon GSM, Ariel, Clorox, Volkswagen Polo, FILA stb. óriásplakátjainak és reklámfilmjeinek, az RTL Klub és TV2 csatorna-wish, a Friderikusz Produkciós iroda a TV1, TV2, RTL Klub, DUNA TV produkcióinak szereploit a nálunk végzett modellekből választották, illetve választják. Bel- és külföldi reklámügynökségek induló reklámkampányaik, bemutatóik szereploit stúdiónk modelljeibol jelölik ki. Ugyancsak neves fotómuvészek heti-, napilapok címlap, divatfotóihoz modelljeinkbol választanak.

Felnott divatszínházunk belföldön és külföldön rendszeresen fellép,-legutóbb március-április-májusban Svájcban és Németországban szerepelt nagy sikerrel. Belföldön számtalan bemutatót, nagybemutatókat, bevásárlóközpontok nyári divatbemutató sorozatait szervezte napi két eloadással. A Harley Davidson cég táncos divatbemutatóit rendszeresen kizárólag mi rendezzük és a BNV tavaszi és oszi divatnapjain is rendszeresen jelen vagyunk. Haute Couture bemutatónkat a Gundel Étteremben az Athrium Hyattben valamint a Budapesti Történeti Múzeumban tartottuk.

Gyermek divatszínházunk évközben is de különösen a nyári idoszakban napi három alkalommal fellép musorával.

Modelljeink a képzés végén egy erősen koreografált nagyszínházi divat-showt adnak elő körülbelül 3 óra terjedelemben. Az előadáson részt vesznek a modellszakma, a sajtó, időnként egyes TV csatornák képviselői.

Modellstúdiónk három hónapos kurzusának elvégeztével mindenki egy oklevelet és 2 DB MODELLPORTFÓLIÓT kap,melyek koncepciójukban teljesen eltérnek egymástól.A portfólió elkészítésében sminkesek és a WERK AKADÉMIA- Lakatos Márk stylist által tanított- fiatal stylistjai segédkeznek.

Regisztrálj most!!!!

Casting (válogatás):
Szeptember 10-én 12 órától 16 óráig várunk benneteket modell stúdióm castingjára, melyet a Lurdy Ház Konferencia Központjának 2-es termében tartunk!
Jelentkezés folyamatosan!!

Jelentkezés

További információ:
+36 1 281 5126

Sütő Enikő modellstúdió © Együttműködő partnerünk: Douglas Parfüméria Dougles
Nézd meg honlapunk Flash változatát is!