Kedves Érdeklõdõk!

2018. április 14 én 17:30 -kor várunk benneteket modell stúdióm castingjára, melyet a BVSC Vívótermében tartunk! (1142 Bp. Szőnyi út 2. II. emelet) Sütő Enikő Stúdió - média szereplő képzés, modell- és önbizalom fejlesztés felnőtteknek és gyerekeknek. Remélem találkozunk! (A részvétel regisztrációhoz kötött.)

Regisztrálj most!

Sütõ Enikõ Modell Stúdió

Mindig jles rzs ltni az risplaktokon, TV-ben, Moziban azokat a tantvnyaimat, akik szorongva,kivncsian, izgatottan lldogltak a sorukra vrva modelliskolnk vlogatsn. Sokan modellknt dolgoznak a vilgban, de vannak akik sznszek, tncosok, szerkesztok, riporterek, sminkesek, stylistok, vagy akr producerek lettek.

NHNY NV- A TELJESSG IGNYE NLKL-AKIK HOZZNK JRTAK S AKIKNEK SIKERLT!

KAPCS ZSKA Szinszn
SZUNAI LINDA Modell, szpsgkirlyn - Miss World Hungary 2011
RADA KLAUDIA gyerekszinsz BARTOK KZT RTL KLUB
KEMBE SOREL ARTUR msorvezet /DUNA TV/ sznsz JBAN ROSSZBAN TV 2
KOVCS NIKOLETT Sminkes MAGYAR TELEVZI
ILLS GABI Producer MEGASZTR TV2
KoVRI TAMS sznsz BARTOK KZT RTL KLUB
FEJSZS DORINA szerkeszt
SZNSI BARBARA tncos RORSZG
SZAB NRA modell TOKIO
GOSTON DRA modell MILNO
ZSROS ANNA modell TOKIO

s mg sokan msok................

Titok Kapcs Zska mltjbl: "Egy nnek nem a frfit, hanem a felesgt kell meggyzni!"

Kapcs Zska azt vallja, egy frfit mindig a felesgn keresztl a legknnyebb meggyzni. A nagy igazsgot St Enik modelliskoljban tanulta meg, ahogy a szakma alapjait is. Egykori tanra kmletlen szintesggel meslt az ltala csak magyar Sharon Stone-knt emlegetett tantvnyhoz fzod emlkeirl, s a legnagyobb konfliktusrl.

Kicsi Sharon Stone, gy szltotta St Enik 14 vesen Kapcs Zskt. A modellbl idkzben sznszn lett, s mai napig hasznt veszi annak a nhny mondatnak, amit Enik iskoljban tantottak neki. "Itt hvtk fel r a figyelmemet, ha a sznpadon llok, ne a frfiakat prbljam meggyzni, hanem a felesgket. Korbban modellknt is gy tettem, de mg ma, sznsznknt is hasznt veszem ennek az instrukcinak a Kardy Katalin estjeimen" - mondta Zska, aki tanra szerint kiskamaszknt is figyelemre mlt jelensg volt.

"Br prbltam nem nagyon kivtelezni vele, nem lehetett nem szrevenni, hogy klnleges" - emlkezett St Enik Zskra. Enik mai napig v figyelemmel ksri egykori tantvnya karrierjnek alakulst. Azt mondja, az elmlt vek alatt rengeteget vltozott, egy dolgot leszmtva: ma is nyers szintesggel mond mindenrl, s mindenkirl vlemnyt. "Elg marknsan kpviselte magt mr akkoriban is, amikor hozzm jrt" - sgta meg.

Enik arra clzott, hogy Zska tanulvei bizony nem teltek zkkenmentesen. Szp szmmal akadtak a sikerek mellet konfliktusok is. "Neknk ugyan nem voltak vitink, de akadt fots, aki bizony azt mondta, nem szeretne Zskval dolgozni, mert nem hagyja magt instrulni. sztns s nagyon rzkeny emberknt pontosan tudta, ki kzelt hozz szintn, s ki akarja kihasznlni" - mondta Enik.

Zska pontostott. Hozztette, egyetlen mondattal tudtk kihozni a fotsok a sodrbl: ha utastsba adtk, vetkzzn le a kamera eltt. "Amg nem krtk, hogy vegyem le a melltartmat, kenyrre lehetett kenni. Egy 14 ves lnynak egybknt se mondjon ilyet senki. Radsul n akkoriban a szpsgkirlyni korona utn vgytam, s pontosan tudtam, ahhoz nem szabad, hogy aktkpek kszljenek rlam."

Falubl a vilgot jelent kifutra
Vidki lny a rivaldafnyben

Sok kislny lma, hogy a vilgot jelent deszkkra lpjen. Akr sznszknt, akr modellknt. Aki persze egy htrnyos helyzet kis faluban l, annak ez szinte lehetetlen. Vagy mgis lehet? Egy olyan fiatal hlggyel beszlgettnk, aki Tabdibl kerlt a kifut vilgba. Judk Mrti nyri pihenjt tlti, az otthont jelent kis faluban kszl a kvetkez bemutatra. Rgi lma vlt ezzel valra, amiben nagyon sokat ksznhet szleinek.

Hogyan jutott el idig?
- St Enik modell s sznszkpz magniskoljban tanultam meg az alapokat, Budapesten. Ott szereztem jrtassgot lgzs- s beszdtechnikban, mozgskultrban, s a legfontosabb dologra is kikpeztek bennnket: hogyan kell eladni magunkat a szakmban. A kurzus alatt kt alkalommal ksztettek portfolit rlunk, s megismertettek bennnket a fotzs vilgval. Olyan nagyszer emberekkel dolgoztunk, mint Gallusz Niki, Pintr Katalin, St Enik, vagy a npszer televzis sorozat, a Jban-rosszban Helent alakt szereploje. A tanfolyam vgn vizsgt tettnk, ami egy hrom rs msor keretben trtnt a Duna Palotban.

Mi volt a legrdekesebb egy vidki lnynak?
- Mr maga a vlogats igazi lmnyt jelentett. Hrom-ngy ves gyerekektl a harminc vesekig, rengetegen prbltak bekerlni a tanfolyamra. Ebbl a tbb szz emberbl vlogattak ki 150 jelentkezt. A kurzus egybknt nagyon hasznos volt annak irnyban, hogy megtanulhattuk: mi ll a legjobban, mi fejezi ki legjobban az egynisgnket. A komoly kihvs szmomra az volt, hogy a sznpadon magas sark cipkben kellett mozogni. Ez nekem kiss furcsa volt, hiszen otthon a faluban ritkn, csak alkalmakra hordtam ilyen lbbelit.

Kifejezetten elnys, gondolom, a magassgod s a gynyr hossz hajad. Ezek elvrsok voltak?
- Nem kifejezetten ezeket az adottsgokat djaztk, mert a sznszethez nem szksgesek. Viszont a modell szakmhoz nagyon kedvez adottsg. A lnyok tlagosan 170-180 magasak. Ezt n magasan verem a 184 centimmel.

Hol fogunk tallkozni veled a nagyvilgban?
- Ez mg a jv krdse. Tbbnyire az interneten keresglek s tallok lehetsgeket. Dolgoztam mr a kifutn, ez tetszett a legjobban! A msik kedvencem a fotzs: sokszor magam sem ismerek r a sajt arcomra, olyan nagyszeren megalkotjk.

Ajnlod ezt a vilgot msnak is?
- Annyi sokfle nkifejezsi mdot tanulhatunk meg, mindenki megtallhatja a szmra kedvezt arra, hogy az egynisgben eddig rejtozo tartalkok a felsznre trjenek. s az sem mellkes, hogy mosolyogva, knnyen, nmagunkat adva kereshetjk meg a boldogulst biztost anyagi htteret. Ez a tanfolyam egy j kezdet egy gretes jv ptshez.

Vargn Nagy Melinda
forrs: rgi napl

Alpok szpei

Csak csajok elso adsa St Enikvel

Sütõ Enikõ modellstúdió © Együttmûködõ partnerünk: Douglas Parfüméria Dougles Dougles
Nézd meg honlapunk Flash változatát is!