Kedves Érdeklõdõk!

2018. április 14 én 17:30 -kor várunk benneteket modell stúdióm castingjára, melyet a BVSC Vívótermében tartunk! (1142 Bp. Szőnyi út 2. II. emelet) Sütő Enikő Stúdió - média szereplő képzés, modell- és önbizalom fejlesztés felnőtteknek és gyerekeknek. Remélem találkozunk! (A részvétel regisztrációhoz kötött.)

Regisztrálj most!

Sütõ Enikõ Modell Stúdió

Btor Tbor

lmnyterpia slyosan beteg gyerekeknek

Vltozik-e a vilg akkor, ha egy beteg gyermek bzni kezd nmagban, ha hisz a gygyulsban? Vltozik-e a vilg, ha egyre tbben hisznk a nevets gygyt erejben, ha megtanulunk tmaszkodni egymsra? Szerintnk igen ! Ezzel a meggyozodssel indult tjra 2001 nyarn a Btor Tbor.

Amikor egy csald letben nagy esemnyek trtnnek, mindig megll az let egy pillanatra. A kellemes dolgoknak egytt rlnek, a nehzsgeken egytt prblnak rr lenni. Egy szeret csaldban a gyermek az egyik legfontosabb rtk, gy ha a gyermek megbetegszik - legyen az csak egy apr ntha - mris ktsgbeess lesz rr a szlkn. Ez az rzs sokszorosan jelentkezik, ha a gyermeknl slyos betegsget tallnak. A csald addigi lete felborul, a szlk s a gyermek minden figyelme s energija a betegsgre, a krhz fel koncentrldik. Megvltoznak a csaldon belli kapcsolatok, a szlk egymshoz s gyermekkhz val viszonya talakul. Az addig mindennaposnak hitt rmk eltnnek a htkznapokbl, a szorongs, a flelem, a fjdalom lesz az let kzppontja.

Ebben a helyzetben a gyermekek testi-lelki fejldse megtrik, kortrsaival megszakad a kapcsolata, bartai csak nehezen rtik meg. A betegsg elfogadsa, legyzse azonban sokal knnyebben megy, ha - sokszor els fnysugrknt - van egy elfogad, vidm, ,szeret kzeg, ahol a szorongsok meghallgatsra tallnal, s ezltal fel is olddnak, ahol egyenrang flknt, versenyszellem nlkl mindenki nmagt adhatja, hisz mindenkit csak nmaghoz mrnek, ahol a szeretet nem megbklyz, hanem j lehetsgeket nyit. Remljk errl szl a Btor Tbor.

A Btor Tbor meglmodja a mindenki ltal ismert sznsz Paul Newman

Btor Tbor Alaptvny

mott: "Lehet, hogy csak a szememet kell kinyitnom s megltom a napfnyt"(16 ves tborlak)

A Btor Tbor egy kis csodaorszg slyos, krnikus betegsggel l gyermekek szmra. A tborozk lmnyterpis programokon vesznek rszt, melynek clja nbizalmuk nvelse, nmagukba s egymsba vetett hitk megerstse, ezzel gygyulsuk tmogatsa, beilleszkedsk elsegtse a htkznapokba.

A Btor Tbor nagykvetei

A Btor Tbor egyik nagykveteknt szvmelengetnek s felemelnek rzem, hogy szmos rendkvli, blcs s kedves gyermek kzelben lehetek. Az ember egsz letben prblja meghatrozni a boldogsg fogalmt. Hatalom? Pnz? Hrnv? A hozz vezet t, vagy a megrkezs maga? Amikor a Btor Tbor egyik lakja kis karjt a nyakam kr fonva a flembe sgja - n tged annyira szeretlek - akkor tudom, hogy ez maga a BOLDOGSG.

Tovbbi informci

2003 Btor Tbor bemutat film Kepes Andrssal

Sütõ Enikõ modellstúdió © Együttmûködõ partnerünk: Douglas Parfüméria Dougles Dougles
Nézd meg honlapunk Flash változatát is!